Odlikuje nas visoka kakovost. zanesljivost. prilagodljivost.

Naša strokovnost je prepričala že mnoga uspešna slovenska podjetja in odvetniške družbe. Ker smo zavezani k visokim standardom, verjamemo, da bomo navdušili tudi vas.Kdo smo

Vizija prevajalskega servisa Hieroglifi je napraviti napreden, konkurenčen in strankam prijazen prevajalski servis, ki ima vedno posluh za želje strank, kot tudi za lepoto jezika. Prevajalce, ki sodelujejo s servisom, odlikujejo dolgoletne izkušnje in zavezanost k strokovnemu prevajanju.

Hieroglifova usposobljena ekipa prevajalcev pri svojem delu uporablja prevajalska orodja, ki njihovo delo še izboljšujejo ter omogočajo krajše dobavne roke prevodov. Prav tako pa prevajalska orodja omogočajo, da skupina prevajalcev dela na skupnem večjem projektu, saj je s pomočjo orodij in dobrega projektnega vodenja zagotovljena skladnost prevodov in terminološka usklajenost.

Svoje znanje in izkušnje usmerjamo v zagotavljanje prvovrstnih prevajalskih storitev, s katerimi boste veliko lažje in hitreje dosegli zastavljene cilje. S svojo strokovnostjo smo prepričali že mnoga uspešna slovenska podjetja in odvetniške družbe. Ker smo zavezani k visokim standardom, verjamemo, da bomo navdušili tudi vas.

Naše ključne vrline, ki jih vedno radi izpostavljamo, so nastale na podlagi večletnih izkušenj. Ker se zavedamo, da vsak dan vedno bolj velja rek »čas je denar«, se na prvem mestu trudimo prilagoditi vašim zahtevam glede postavljenega roka za izvedbo projektov.

Zakaj izbrati Hieroglife?

Naj izpostavimo predvsem naše glavne prednosti, ki nas odlikujejo pred konkurenčnimi servisi:

  • hitra odzivnost in prilagodljivost,
  • visoka kakovost storitev,
  • redno in uspešno sodelovanje s številnimi podjetji,
  • konkurenčne cene in popusti za stalne stranke.
  • Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo prek e-pošte info@hieroglifi.si.


    Naša zgodovina