Zakaj izbrati Hieroglife

V našem prevajalskem servisu imamo kader visoko izobraženih prevajalcev, ki delujejo na določenem strokovnem področju že vrsto let, poleg tega pa na projektih istega naročnika delajo isti prevajalci. Naša mreža pogodbenih sodelavcev je sestavljena iz več kot 100 strokovnjakov, ki prevajajo iz in v vse jezike.


Naše storitve

Prevajanje dokumentov

Naj bo vaš dokument še tako strogo strokoven, težak in zapleten, pravi HIEROGLIF, ga bomo prevedli po najvišjih standardih kakovosti in se potrudili, da boste z našimi storitvami popolnoma zadovoljni.

Sodno overjeni prevodi

Priskrbimo vam lahko sodne prevode za vse jezike, ki jih opravljajo sodno zapriseženi tolmači v Sloveniji.

Lokalizacija

Z lokalizacijo izdelek približamo ciljni skupini uporabnikov in omogočimo njegovo kakovostnejšo uporabo.

Tolmačenje

Z našimi visoko kvalificiranimi tolmači zagotavljamo različne vrste tolmačenja, ki so odvisne od vaših potreb.

Prevajanje književnih besedil

V prevajalskem servisu HIEROGLIFI vam bomo priskrbeli strokovnjaka, prevajalca, ki ima izostren čut za lepoto jezika in bo poskrbel, da bo prevod vašega leposlovnega dela prenesel v celoti jezikovno in kulturno ustrezno.

Lektoriranje

V prevajalskem servisu HIEROGLIFI vam lahko priskrbimo lekturo slovenskih, angleških in tudi drugih besedil, ki jih vedno opravi naravni govorec jezika.

in še več ...

Cena storitve (prevoda ali lekture) se izračuna na podlagi končnega besedila. Ena avtorska stran zajema 1500 znakov brez presledkov. Cena je odvisna od jezika, zahtevnosti in dolžine besedila ter želenega roka izvedbe. Stalnim strankam nudimo tudi dodatne ugodnosti in popuste.
Če bi radi prejeli neobvezujočo ponudbo, nam pišite na info@hieroglifi.si in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
V Hieroglifih postavljamo želje naših strank na prvo mesto in si prizadevamo z vsako izgraditi korekten poslovni odnos. Podjetja, s katerimi smo si takšen poslovni odnos že izgradili in ki Hieroglifovi ekipi zaupajo, so zapisana spodaj. Vabimo vas, da si preberete njihova mnenja.